|
|
Lån  


 
Kontorstol
Indhold på siden:

vidaXL kontorstol brun polyester.
Vores behagelige kontorstol har et luksuriøst og ergonomisk design, der vil være et glimrende supplement til ethvert kontor. Stolens design med en høj ryg og ergonomisk polstret ryglæn, armlæn og sommerfuglesæde giver mulighed for lange sessioner med arbejde. Det højdejusterbare design gør det.
Kategori: Borde & stole - Møbler Kontormøbler Kontorstole
Fromm & Starck Kontorstol netryg - hoved- og rygstøtte - 150 kg.
Drejelig kontorstol hvor man sidder bekvemt På denne kontorstol med vippefunktion kan du sidde bekvemt dagen lang. Den sorte designer-kontorstol fra Fromm & Starck er drejelig, stabil og ekstra magelig. Skrivebordsstol til kontoret fra Fromm & Starck I løbet af arbejdsdagen er det vigtigt med en godt polstret skrivebordsstol. Optimal siddekomfort garanteres af skumgummifyldet der har en tykkelse på 55 g/cm3. Stolen viser sit værd selv ved længerevarende arbejde foran skærmen. Den ergonomiske kontorstol er skånsom mod ryggen, hofterne og lår. Denne model er særligt rygvenlig med en rygstøtte med forskellige indstillingsmuligheder. På denne stol kan du have en afslappende kropsholdning der er sund for rygraden. Og det slidstærke netstof sørger for behagelig lufttilførsel selv på varme dage. For at opnå en optimal siddeposition der passer til brugerens kropshøjde, kan stolen justeres 100 mm i højden med gastrykventilen. Derudover kan stolen vippes med en Donati- Elegant sort kontorstol med hovedstøtte, rygstøtte og luftigt netstof 100 mm højdejusterbar med gastrykfjeder Høj bæreevne på 150 kg 360° drejelig og med ryglæn der kan hældes To behagelige armlæn.
Kategori: Borde & stole - Kontorstole
Xanus kontorstol, sort, blå..
.
Kategori: Borde & stole - Kontormøbler - Kontorstole
Nimara.dk Comfort - Sort kontorstol.
Moderne og lækker sort comfort kontorstol. Du sidder fantastisk i denne kontorstol Kontorstolen passer perfekt til hjemmekontoret, eller skrivebordet på børneværelset. Stolen er udstyret med et lækkert plastsæde, som har en fleksibilitet, der gør det yderst behageligt at sidde i stolen.  Derudover.
Kategori: Borde & stole - Furniture > Chairs
Amada Kontorstol m. 5-stjernet Fod - Cognac Kunstlæder.
.
Kategori: Sofaer & lænestole - Work & Professional - Office Furniture - Chair
tectake Kontorstol Paul - hvid.
Vores kontorstol Paul er et designhighlight med format! Ligegyldigt, hvor man sidder, skal det være den bedst muligt og mest bekvemme plads. Hvad enten det er på arbejde eller til hjemmebrug, sidder vi ned flere tiden om dagen og dette alle årets dage. Kontorstolen giver dig takket være sit ekstraordinære bølgedesign og sin ekstra tykke polstring den bedste siddekomfort. Vores kontorstol Paul byder ikke kun på en ergonomisk siddeplads, men er også et flot blikfang. HIGHLIGHTS • Ekstra tyk polstring så du sidder blødt og behageligt • Ergonomisk siddekomfort med ekstraordinært bølgedesign • Trinløs justering af siddehøjden ved hjælp af gaspatron • Kraftigt fodkryds med 5 dobbelte ruller • Trinløs vippemekanisme, der indstilles efter kropsvægt • Elegant look og med garanti et blikfang • Kan drejes 360° • Let montering • Farve: hvid TEKNISKE DETALJER • Totale mål (lxbxh): 60 x 66 x 115-124 cm • Siddeflade (bxd): 50 x 50 cm • Siddehøjde: 50-60 cm • Ryglæn (bxh): 50 x 72 cm • Højde på armlæn: 69-79 cm • Polstring: Sæde ca. 10 cm; ryglæn ca. 10 cm • Belastningsvægt: ca. 120 kg • Vægt: 16,3 kg • Materiale: Stålramme, kunststofdele, fyld 100% polyester, kunstlæder 100% polyuretan LEVERINGSOMFANG/b • 1 kontorstol • 1 samlevejledning.
Kategori: Borde & stole - tectake Bolig Kontor Chefstol
Lomax Napoli Kontorstol, Sort.
Napoli kontorstol Napoli er et godt bud på kontorstolen, hvor du virkelig får stor værdi til prisen. Stolen er fremstillet i slidstærkt betræk, stellet er pulverlakeret, og hjulene er med bløde baner og sikrer, at gulvet ikke bliver ridset ved brug. Lomax anbefaler altid, at der benyttes køreunderlag, dels for at beskytte gulvet yderligere, men også af ergonomiske årsager. Stolen er udstyret med en sædedybde justering, hvilket giver en siddedybde på mellem 42 og 47 cm, så den vil passe til de fleste medarbejdere, uanset højde. Ryggen kan ligeledes justeres i højden, fra 110 til 117 cm, hvilket sikrer, at alle medarbejdere har mulighed for at få den rigtige lændestøtte. Den indbyggede synkronmekanisme kan låses i 5 forskellige positioner, men det anbefales at mekanismen holdes åbent, så man kan indtage en aktiv og varierende siddestilling igennem hele arbejdsdagen. Specifikationer: Højdejustering: 45-57 cm Højdejusterbar ryg: 110-117 cm Dybdejusterbar Sæde: 42-47 cm Låsbart synkron vip Hjul med bløde banerTestet og godkendt til 120 kg  .
Kategori: Borde & stole - Møbler Kontorstole & underlag Kontorstole
Ergoff Kontorstol Taktik YB009 Sort.
.
Kategori: Baby Spisetid - Børn & Bolig - Møbler - Stole
– Gotvedinstituttet Få det bedre med Gotvedgymnastik. Op fra kontorstolen.
"Få det bedre med Gotvedgymnastik" er en podcastserie med ti programmer for dig, der gerne vil arbejde med din krops naturlige bevægelser og få mere styrke, bevægelighed og indre ro. Den daglige træning med Gotvedgymnastik giver dig kropslig næring og energi til hverdagen. Uanset om du har....
Kategori: Bøger & blade - Books
NORDFORM Kontorstol Laura.
Kontorstol Laura. Kan dreje samt justeres i højden. Ben af pulverlakeret metal. Sæde med polyeterpolstring og betræk i PU kunstlæder. Mål: Højde 91 cm, dybde 58 cm, bredde 58 cm. Siddehøjde 44 - 54 cm. Leveres usamlet..
Kategori: Sofaer & lænestole - Møbler Stole & skamler Stole
Dan Form Denmark Kontorstol Gaia.
.
Kategori: Borde & stole - Møbler - Siddemøbler - Kontorstole
Aktiv kontorstol.
En stor del af befolkningen, der sidder meget, lider af rygsmerter. Årsagen kan være, at du sidder forkert.Denne stol giver dig en korrekt og ergonomisk siddestilling.  Fakta og egenskaber 5 hjulGasfjeder af høj kvalitetKan hjælpe med at reducere rygsmerterNem at justere i sædehøjdenSædehøjde justerbar 50-69 cmSædediameter 350 mmVelegnet til både kontoret og hjemmebrugGaranti 1 år .
Kategori: Kampsport og fitness -
Furniture by Sinnerup BUREAU kontorstol.
BUREAU Kontorstol fra Furniture by Sinnerup Kontorstolens skal er i plastik og understellet er i metal. Kontorstolens form sikrer god komfort, og du kan opnå maksimal komfort med en en af vores mange siddehynder. Pakkestørrelse: H43,5 x B62 x D55,5 cm. » Vis kontorstole      » Vis BUREAU serien.
Kategori: Diverse - Bolig & Livsstil - - Møbler - - Stole - - Kontorstole
Kontorstol Xl G6.
G6 er en XL-stol med ekstra bredde, ekstra max belastning, ekstra kraftige komponenter og ekstra støtte til dem hvor en almindelig kontorstol ikke rækker. G6 er ofte valgt hvor belastningen er mere end 110kg. Vores erfaring er, at en god stol ikke altid er god nok, fordi det også gælder om at finde en stol, der passer til den enkelte. Serien XL kontorstole er med ekstra bredt og kraftigt polstret sæde, stort ryglæn og holdbart fodkryds med 5 ben. Velegnet til personer 90-200 kg. Model G6 med mellemhøj ryg er med bl.a. følgende funktioner: 2-vejs justerbar lændestøtte Sædedybderegulering og regulering af ryglæn Individuel justering af sæde og ryg Højdejusterbare armlæn (kan man undlade at montere på stolen) Specifikationer: Stoftype: Slidstærk Xtreme Polstring: Memory-skum Siddehøjde: 54-63 cm. Ryghøjde: 58,5-65,5 cm. Sædemål: B:53 x D:52 cm. Hjultype: kraftige Max belastning: 200 kg..
Kategori: Borde & stole - Root Catalog Default Category Kontorstole XL kontorstole
Kontorstol Rh Logic 400 Elite, Sort, Sort.
RH Logic 400 Elite med høj (62 cm) ryg er den ultimative stol til arbejde foran computeren. Logic Elite 400 er med 20 mm ekstra polstring i ryg og sæde og med forbedret ventilationsevne. Stolens ryglæn er tilspidset så der er bevægelighed ved arme og skuldre. Ryglænsvinklen kan justeres efter behov. Lændestøtten kan justeres på Logic 400, ved hjælp af luft som pumpes ud i lændepuden. Sædehøjden (41-53cm) og sædedybden kan justeres med lettilgængelige og tydelige håndtag. Sædet er udstyret med et lag uld, som giver bedre ventilation og gør stolen 2-3 grader køligere end alm. sæder. Stolen følger dine bevægelser, da vippemekanismen justeres jævnt og kan låses i den ønskede position. Justering af vippemodstanden gøres efter vægt og højde, så stolen altid er i balance og stolen følger nu bevægelserne. Logic 400 er designet med fokus på bevægelse, optimal blodcirkulation og forbedret vejrtrækning. Eksempelvis er Tvedts-puden udformet som skulderbladene skubbes bagud, så brystet åbnes og vejret trækkes lettere. Betrækket er det slidstærke Note og består af 85% uld/15% polymid - 200.000 Martindale. Sædet er afrundet fortil, så trykket mod baglåret mindskes og afrundet bagtil, så bækkenet får den korrekte vinkel. Stolen er udstyret med 65 mm. hjul til bløde gulve. Armlæn og nakkestøtte er tilkøb. Ønsker du en lavere ryg, er Logic 300 det rette valg. Specifikationer: Stoftype: Note Siddehøjde: 41-53 cm. Ryghøjde: 62 cm. Sædemål: B:45,7 x D:46,5 cm. Hjultype: Bløde til hårde gulve. Max belastning: 150 kg..
Kategori: Borde & stole - Root Catalog Default Category Kontorstole RH kontorstole
Kontorstol Manager Air, Sort.
Semiproff stol med mange funktioner. Fungerer også til høje mennesker. Manager Air har låsbart synkronvip. Der er desuden justerbar lændestøtte og højdejusterbar ryg. Sædedybdejustering. Nakkestøtten kan højdejusteres og vinkles. Højdejusterbare armlæn som kan vinkles medfølger. Specifikationer: Stoffarve: sort Siddehøjde: 47-55 cm. Ryghøjde: 61,5 cm. Sædemål: b49 x d48,5 cm. Hjultype: til hårde gulve.
Kategori: Borde & stole - Root Catalog Default Category Kontorstole Ergonomiske kontorstole 1000-2000
Kontorstol Tx Air 2, Sort.
TX Air 2 er en enkel kontorstol med åndbar netryg, justerbar lændestøtte og et komfortabelt polstret sæde. Stolen har højdejustering fra 47-58,5 cm, låsbart vip med vægtjustering og er inkl. armlæn i fast højde. Leveres med bløde hjul til hårde gulve. Perfekt til hjemmekontoret eller let kontorbrug. Bemærk: på lager igen start juli '21. Alternativ: klik her Specifikationer: Stof/netryg: Sort Siddehøjde: 47-58,5 cm Hjultype: Bløde til hårde gulve Max belastning: 110 kg Armlæn: Inkl..
Kategori: Borde & stole - Root Catalog Default Category Kontorstole Kontorstole under 1000 kr.
Kontorstol Ortopædisk Sd6.
En kontorstol til dig, der har ondt i ryggen! Med Spynamics Technology - den optimale triangulationsstøtte opnås gennem kombinationen af bækkenstøttepuden og to-vejs indstilling af lændestøtten. Ved korrekt siddestilling i den nederste del af ryggen, vil den øverste rygsøjle (den thorakle del af ryggen) sidde lige over den, for at give den optimale anatomiske siddeposition. Model SD6 er med: God rygstøtte Sædedesign til halebensproblematik. 2-vejs justerbar lændestøtte. Stel med 5 ben. Behageligt skum på sæde. Siddedybderegulering. Vægtjustering (fjederbelastning). Individuel justering af sæde og ryg. Justerbare armlæn.. Polster med slidstærk Xtreme stof. Leveres i mange farver. Angiv venligst i feltet "Bemærkninger" i ordrefasen, hvilken farve der ønskes. Skriv f.eks. "i sort". Specifikationer: Stoftype: Xtreme Siddehøjde: 44-57,5 cm. Ryghøjde: 77 cm. Sædebredde: 53 cm. Max belastning: 150 kg. 50 mm. bløde hjul.
Kategori: Borde & stole - Root Catalog Default Category Kontorstole Dårlig ryg kontorstole
Kontorstol Wye, Høj Ryg.
WYE er en multifunktionel stol, der både er velegnet som kontorstol og som mødestol. Med dens utrolig flotte og luksuriøse polstring sidder man godt på stolen hele dagen. WYE kontorstolen har højdejustering samt vip i sæde og ryg. Med flotte runde blanke armlæn og blankt fodkryds. Her med en komfortabel høj ryg. Ekstra godt polstret og betrukket med læder. Sædehøjde 44-53 cm. Fås i sort. Specifikationer: Stoftype: Læder Siddehøjde: 44-53 cm. Højde fra gulv til armlæn: 66-75 cm Rygtype: Høj Armlæn: Inklusiv Max belastning: 136 kg..
Kategori: Borde & stole - Root Catalog Default Category Kontorstole Læder kontorstole
V3
Kategorier på sider:

Valg af kontorstol Kontor og kontorstole Oevelser i kontorstolen Indstilling af kontorstol Ergonomisk kontorstol Gode rd til kontoret Kontorstol


 Du er her: Kontorstol - Netannoncer Kontorstol -