|
|
Lån  


 

Ergonomisk kontorstol

For dem der bruger mange timer på et kontor hver dag, har ergonomiske kontorstole stor betydning. Ergonomiske kontorstole har ikke alene indflydelse på medarbejderens sundhed, men også arbejdseffektiviteten, der jo i sidste ende vil blive nedsat hvis medarbejderen føler sig utilpas.

Med de rigtige ergonomiske kontorstole, kan dette undgås. Stillesiddende arbejde er meget belastende for kroppen på lang sigt, men med ergonomiske kontorstole kan man mindske risikoen for alle disse skader og varierende arbejdsstillinger i løbet af dagen vil i sidste ende have en positiv indflydelse på både medarbejderen og arbejdseffektiviteten.

Gode ergonomiske kontorstole, er ikke absolut den dyreste stol på markedet, men det er helt sikkert heller ikke den billigste som er den bedste. Der skal derfor bruges tid på at finde den rigtige og mest ergonomiske kontorstol, som er en investering, der virkelig betaler sig i sidste ende. Derfor bør man ikke gå på kompromis med kvaliteten af ergonomiske kontorstole.

For at de ergonomiske kontorstole skal have den rette effekt, er det også vigtigt at medarbejderen bruger de muligheder for tilpasning der er. Umiddelbart virker det ligetil at indstille sin kontorstol, hvis man altså ved hvordan den bedste arbejdsstilling er, ikke alle er klar over det og derfor kan det være en god ide at få besøg af en fysioterapeut der kan fortælle medarbejderne om korrekte arbejdsstillinger.

På kontorstol.dk har du mulighed for selv at lære hvordan du indstiller din kontorstol.
Information på sider:

Kontorstole og udstyr - Valg af kontorstol - Du er her: Kontorstol - Kontorstol -